Alta nou usuari

A Eurofirms estem actualitzat la nostra base de dades de candidats amb els quals hem mantingut relació durant aquests anys, per adaptar-nos a la nova normativa de Protecció de Dades i complir amb el RGPD 2016/679.

Què comporta el nou Reglament General Europeu de Protecció de Dades?

Qui és el responsable?

EUROFIRMS GROUP és el responsable de l'aplicació del RGPD. Pots contactar amb nosaltres per e-mail.

Quina finalitat té?

En acceptar la nova normativa de Protecció de Dades, podràs participar en processos de selecció presents i futurs. Ens autoritzes a verificar les referències aportades i a realizar proves i test necessaris per valorar la teva candidatura i elaborar perfils laborals.

Quina és la legitimació?

El teu consentiment és imprescindible perquè et puguem continuar enviant ofertes de feina i per participar en els processos de selecció, per la qual cosa has d'acceptar la nova Política de Privacitat. Et recomanem que facis click aquí per consultar-la.

Qui són els destinataris de les teves dades?

Totes les empreses del Grup Eurofirms i els nostres clients durant els processos de selecció per poder presentar les candidatures.

Quant de temps es conserven les teves dades?

Les dades es conserven durant 3 anys a partir de l'acceptació de la política de privacitat.

Quins són els teus drets?

Pots retirar el teu consentiment en qualsevol moment i exercir el teu dret d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació i portabilitat de les teves dades dirigint-te al responsable, indicant el dret que vols exercir. En cas de dubtes pots enviar-nos la teva consulta.